Titel : RE: veľká strata
|
Autor: Erika B.
()
Datum: 27.11.2009 20:54:12
To s tym obvodnym lekarom je super napad. Aj ked nepochopim tvoju gynekologicku - u nas v podstate zbytocnym vysetrenim bola prave genetika. Adka, este - teda ka by ti nepomohl obvodak, by si mohla zajst do nejakeho centra asist. reprodukcie. Tam by ti spravili vsetky vysetrenia. A tam mozes ist aj bez odporucania gynekologicky (ale asi nezabudni kartu).
Vysetrenia, ktore sme absolvovali my s manzelom: 1. spermiogram (ten sa potom este niekolkokrat opakoval napriek tomu, ze vzdy bol vynikajuci) 2. endokrinologia 3. hormonalny profil (odber krvi pocas 3 dni cyklu - na zaciatku, v strede a na konci cyklu) 4. genetika 5. hsg "prefuk"- naprike tomu, ze som nemala problem otehotniet, tiez som to mala opakovane 2x (neskor som doktora ziadala o hysteroskopiu - aby mi pozreli maternicu zvnutra, ci nie je tam pes zakopany, no nakoniec sme sa k tomu nedostali) 6. imunologia (+ sona brucha, rtg hrudnika, zubar - vratane rtg vsetkych zubov, testy na alergologiu, bunkova imunita, odber krvi na vsetko mozne) 7. hematologia (50% priciny potratov sa naslo tam) 8. reprodukcna imunologia (zvysnych 50% priciny potratov) + nekonecne folikulometrie, neskor stimulacie ovulacie...
To by malo by asi vsetko. Cesta za mimi bola tazka, ale presla som si ju celucku a teraz som konecne stastna: Drzim palceky, aby si mala vacsie stastie na doktorov ako doteraz. A ten obvodak by naozaj mohol pomoct. Pa
|
|
|