Titel : RE: Anjelik LUKÁŠKO
|
Autor: Andrea
()
Datum: 17.05.2010 18:44:15
Aj pre mňa sú tieto daždivé dni hrozné-depka jak vyšitá.Aj ma veľa ráz napadlo že radšej som mala ja umrieť ako môj malinký chlapček,ale už som si uvedomila jednu vec.Aj keď je môj manžel veľmi šikovný,vie navariť,porobiť čo treba doma aj v záhrade,ale to že by zostal sám ,len s chlapcami ,to by asi nezvládol.Tým nechcem povedať že som rada že ja žijem,to len ja sama dobre viem ako rada by som sa s Lukáškom vymenila,ale mám ešte Samka a ten ma strašne potrebuje a ja musím myslieť aj na neho.Keď som sa vrátila z nemocnice bez Lukáška mal Samko letné prázdniny,ten chodil za mnou ako tieň celé dni.A keď som v noci nemohla spávať a chodila som po dome a rozmýšľala čo si urobiť,jak to ukončiť,vybehol z izby že:mama ,ani ty nemôžeš spať??poď ideme pozerať televízor.A vtedy som pochopila že keby sa on nezobudil,možno som tu už neni.Ktovie,možno to Lukáško tak zariadil a zobudil Samka,aby mi nedovolil si niečo urobiť.Možno si pomyslíte že mi šibe,ale ja to takto vidím. Ivetka,nikto nemá právo ťa posudzovať či chodíš ,alebo ako často chodíš na hrobček svojim deťom.Ja som tak povedala ,že mne má právo radiť len ten ,čo si to prežil.Pretože mudrlantov je všade dosť,ale len ten kdo to prežil,vie o čom hovorí. Lukáško,láska moja,každý deň vstávam ,prežívam a líham do postele s myšlienkou na teba.Nie je sekunda bez teba.Veľmi ťa ľúbim,navždy...posielam ti veľa pusiniek.mama
|
|
|