Titel : RE: Anjelik LUKÁŠKO
|
Autor: Iveta
()
Datum: 24.05.2010 10:39:18
Ahoj Janka,som Ti vďačná za Tvoju odpoveď a aj mi to príde ako povzbudenie do ďalších dní.Zapál za nich,aj ja som zapálila a aj som sa za nich aj Tvojeho pomodlila.Tiež sa mi stala viera jedinou útechou.Ja chodím do kostola každý deň.Môj manžel to nevie pochopiť,ale mňa to tam úplne ťahá.Už sa mi viackrát stalo,že som na niektoré moje problémy nevedela odpoveď,alebo som nevedela,či som sa dobre rozhodla a mala som vo svojich rozhodnutiach pochybnosti a na kázni kňaz zrazu povedal niečo,stačí jedna veta,a ja som vedela,že som sa rozhodla správne.A v otázke úmrtia mojich detičiek,stále hladám odpovede,prečo oni a nie ja,prečo bez varovania,či sa trápili,či ich umieranie bolelo....A vtedy si hovorím keď to dokázali oni takí maličký,prečo by som to nezvládla aj ja.Chodím do kostola aj preto,lebo pri každej svätej omši je pri oltári prítomné celé nebo,tak aj naše detičky.A jeden kňaz kedysi povedal,že vtady sme so svojimi detičkami skutočne najbližšie.Tak ja sa im tam vždy prihováram a prosím ich o odpustenie.Vždy mi je lúto,keď končí omša a celé nebo odchádza.A viem,že príde ďalší deň a ja s nimi budem zas.Moc Ťa pozdravujem.Pekný deň.Iveta
|
|
|