Titel : RE: Anjelik LUKÁŠKO
|
Autor: Janka
()
Datum: 24.05.2010 07:48:05
Ivetka, ja keby som neverila v Boha, tak neviem ako by som dopadla, viera ma drží nad vodou, a to mám svokrovcov ateistov, ktorý počítali s tým, že keď sa nám toto stalo, zanevriem na kostol, a mňa to naopak ešte viac posilnilo vo viere. Napríklad oni mali postoj taký, že malého pochovať hocikde, do nejakého starého neznámeho hrobu, no uznaj. Postavila som sa a teraz z ich strany vie o mne každý, že možu hovoriť hocičo na mňa, na muža (akože na syna), ale keď niečo podotknú ohľadom cintorína, bijem sa ako dračica. Som matka, aj keď malý nie je pri nás, a chránim si ho aspoň takým sposobom. Ja som mala obrovskú oporu a stále mám u svojich rodičoch, súrodencoch a manžela. Vobec sa netráp tým, že tí, ktorí bývajú pri tvojom Lukáškovi tam nechodia, choď ty, uprav si hrobček, zapáľ sviečočku, a hotovovo, nech si myslí každý, čo chce. Vieš, ja si to stále takto predstavujem, že tí, ktorí sa k tomu stavajú takto nevedia, čo robia. Veď nikto tu nebudeme večne, raz sa všetci pominieme, a oni by si mohli uvedomiť, že ty máš dvoch anjelikov, ktorí ich budú na druhom svete sprevádzať. Raz som počula, že požehnaná je tá matka, ktorá má v nebi anjelika. Tak sa tešme aspoň z tohto. Ďakujem veľmi pekne za tvoju odpoveď, na cintorín už teraz chodím utorkami, piatkami a nedeľami, ale napriek tomu, že je dnes pondelok, pojdem k svojmu malinkému a zapálim 2 sviečky, jednu pre nášho princa, a jednu za tvojich krásnych anjelikov. Bozkávam.
|
|
|