Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Anjelik LUKÁŠKO
 Iveta   16.05.2010   21:57:37 
 RE: Anjelik LUKÁŠKO
 Janka   19.05.2010   08:39:13 
 Iveta   20.05.2010   14:48:14 
 Janka   24.05.2010   07:48:05 
 Iveta   24.05.2010   10:39:18 
 Iveta   20.05.2010   14:49:00 
 Iveta   18.05.2010   11:14:03 
 lenocka   17.05.2010   21:47:31 
 Martina   17.05.2010   20:37:41 
 Andrea   17.05.2010   18:44:15 
 jeane   18.05.2010   05:32:10 

Titel : RE: Anjelik LUKÁŠKO
Autor: Janka  ()     Datum:  24.05.2010 07:48:05

Ivetka, ja keby som neverila v Boha, tak neviem ako by som dopadla, viera ma drží nad vodou, a to mám svokrovcov ateistov, ktorý počítali s tým, že keď sa nám toto stalo, zanevriem na kostol, a mňa to naopak ešte viac posilnilo vo viere. Napríklad oni mali postoj taký, že malého pochovať hocikde, do nejakého starého neznámeho hrobu, no uznaj. Postavila som sa a teraz z ich strany vie o mne každý, že možu hovoriť hocičo na mňa, na muža (akože na syna), ale keď niečo podotknú ohľadom cintorína, bijem sa ako dračica. Som matka, aj keď malý nie je pri nás, a chránim si ho aspoň takým sposobom. Ja som mala obrovskú oporu a stále mám u svojich rodičoch, súrodencoch a manžela. Vobec sa netráp tým, že tí, ktorí bývajú pri tvojom Lukáškovi tam nechodia, choď ty, uprav si hrobček, zapáľ sviečočku, a hotovovo, nech si myslí každý, čo chce. Vieš, ja si to stále takto predstavujem, že tí, ktorí sa k tomu stavajú takto nevedia, čo robia. Veď nikto tu nebudeme večne, raz sa všetci pominieme, a oni by si mohli uvedomiť, že ty máš dvoch anjelikov, ktorí ich budú na druhom svete sprevádzať. Raz som počula, že požehnaná je tá matka, ktorá má v nebi anjelika. Tak sa tešme aspoň z tohto. Ďakujem veľmi pekne za tvoju odpoveď, na cintorín už teraz chodím utorkami, piatkami a nedeľami, ale napriek tomu, že je dnes pondelok, pojdem k svojmu malinkému a zapálim 2 sviečky, jednu pre nášho princa, a jednu za tvojich krásnych anjelikov. Bozkávam.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: