Titel : RE: je mi smutno č.2
|
Autor: stanka
()
Datum: 12.07.2006 07:51:38
ďakujem za podporu.Som tieto dni už celkom zúfalá-mala som ovuláciu, mohli sme sa pokúsiť..a manžel dostal zápal moč.ciest.ďalší mesiac je stratený,ochvíľu ma endometrióza zožerie.Odhodlala som sa ísť na kontrolu k lekárovi-a mal dovolenku.Aj som sa potešila.:)Nesmierne sa bojím operácie.Už som si myslela že túto stránku ani nenavštívim,všetko sa mi zdá zbytočné a beznádejné,uvedomila som si že naozaj nebudem mať deti.človek síce stále tak trošku dúfa,ale realita ma nakoniec vždy dobehne. Veľmi ti držím palce aby sa ti to podarilo.Prečítala som si tvoj príspevok,a myslím že to skutočne bola "len" náhoda. Pri nesprávnom vývoji plodu zvyčajne nastane missed abort ako aj u mňa, no niekedy to telo akoby nerozpoznalo a tehotenstvo pokračuje.ažko povedať čo je horšie.či potratiť skoro, alebo v pokročilom tehotenstve prísť o dieťa.Asi to druhé. Presne takto pred rokom som otehotnela.Zdá sa mi že to ani pravda nebola.Neteším sa ani na dovolenku. Snáď si tu raz napíšeme aj krajšie veci.:) Ahoj.
|
|
|