Titel : je mi smutno č.2
|
Autor: stanka
()
Datum: 03.07.2006 08:43:21
ďakujem všetkým čo sa mi ozvali.Nesmierne mi pomáha fakt že nie som jediná "postihnutá" podobnými pocitmi. Ono sa o tom nikde nehovorí, že človek pociťuje zlosť, do zúrivosti ma privádzajú situácie kt. iným pripadajú úplne bežné. V sobotu sme boli na opekačke, a švagriná ktorá vo februári potratila tam doniesla susedovho 4 mesačného chlapca, každému ho vnucovala na ruky, ukazovala že také dieťa by bolo treba mať...Bola som v šoku.Jednak z vlastnej bezmocnosti, a jednak z toho že jej to nevadí!!!Cítila som sa ako najhorší človek na svete.Je prevda že ona je zdravá, stalo sa jej to prvý krát, môže otehotnieť kedy chce a ja deti mať nemôžem, ale aj tak.Keby som nevidela túto stránku, myslela by som si že asi nie som normálna keď tak reagujem.Deťom sa vyhýbam, hlavne tým najmenším. Aj v ISCAR-e v príručke sa píše že pokiaľ to žene spôsobuje problémy, radšej nech sa podobným sitáciám vyhne. Držím každej z nás palce,najradšej by som bola keby sme tu už písali do fóra naše detičky:) Ešte si musím dodať odvahu ísť na sono na kontrolu.Mám strach z operácie.Moje skúsenosti z nemocnice-gynek.oddelenia sú dosť šokujúce.Keby ma mohli robiť inde asi by som aj išla.ešte raz vám všetkým ďakujem, a dúfam že budeme v kontakte.
|
|
|