Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 je mi smutno č.2
 stanka   03.07.2006   08:43:21 
 RE: je mi smutno č.2
 Zuzana   06.07.2006   10:51:26 
 stanka   12.07.2006   07:51:38 
 Zuzana   12.07.2006   09:31:38 
 eva   03.07.2006   13:54:53 
 stanka   03.07.2006   14:38:49 
 eva   03.07.2006   15:24:30 
 stanka   04.07.2006   14:24:46 
 eva   05.07.2006   08:41:36 

Titel : RE: je mi smutno č.2
Autor: eva  ()     Datum:  05.07.2006 08:41:36

Ahoj Stanka
Ta tvoja diagnoza je fakt hroziva. Nemohli by ti odstranit lozisko na vajecnikoch? Alebo umele oplodnenie... ak je to posledna vec pri ktorej by si mohla mat sancu tak ju vyuzi.
Skus sa poradit s inymi lekarmi.Co lekar to iny nazor. Viem o com hovorim.
Ja som prvy krat potratila v Nemecku. Tam mi poradili aby sme sa pokusili otehotniet po prvej menstruacii. Tak sa aj stalo. Krcok bol pevny mal viac ako 4cm. Problem je v tom, ze sa rychlo spotrebuva. Preto mi museli nasadit cerclage. Vydrzala do 24tt potom sa roztrhla a nasledoval porod. Podotknem, ze druhe tehotenstvo som stravila vo Francuzsku. Po druhom potrate mi nedoporucovali otehotniet z dovovu roznych vysetreni. Moj lekar hladal priciny potratov na jeho velke prekvapenie nic absolutne nic nenasiel. Doporucil mi podstupit jeden zakrok "transabdominalnu"cerclage ( tu sa tomu hovori cerclage Benson). Pravdaze tiez nie je ucinna pri vsetkych tehotenstvach. Takze asi sa aj napriek riziku na to dam. Uz fakt nemam co stratit.
Este jedno vysvetlenie:
Po potrate sa odporuca pockat na jeden menstruacny cyklus a potom ak sa nepreukaze ziadna prekazka sa mozte pustit do toho ;-) Ale v pripade, ze ste prekonali viacej potratov za sebou lekar bude potrebovat urobit vseliake vysetrenia, ktore si vyzaduju "netehotnost". Preto treba pockat tych 3-6 mesiacov.
Este jedna vec. Moje neuspechy konzultujem aj so Slovenskym lekarom a poviem Vam je ovela profesionalnejsi ako ti v zahranici. Eva

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: