Titel : RE: je mi smutno č.2
|
Autor: stanka
()
Datum: 04.07.2006 14:24:46
Ahoj Evka, čo sa týka MUDr.Jonáša, on nepočíta len termíny na počatie dieťaťa(pre tých kt. sa nedarí), ale aj termíny na počatie životaschopného dieťaťa.T.J. pre tých kt. stratili dieťa potratom, pred. pôrodom alebo bolo postihnuté. Tých termínov je v roku málo,niekedy ani jeden.Neviem či to funguje lebo ako som už písala ja som ich mala na tento rok 5, a zakaždým sa ni posunul cyklus tak že som mala menzes.:( Ak máš záujem tu je adresa: Mudr. Eugen Jonáš, Zákostolská 7, Maňa. PSč si nepametám. Dostaneš od neho dotazník na vyplnenie potrebných údajov,a stojí to asi 500Sk. No, skús keď sa nepodarí aspom ti to neublíži. Skúšame už všetko, však? čítala som tvoj príbeh, a kedže som (aj) zdravotná sestra divím sa že si tak skoro otehotnela po prvom potrate. Odporúča sa 6 mesiacov počkať, min. však 3. Práve kvôli krčku maternice aby sa stihol zahojiť. Myslím že aj to mohlo spôsobiť že sa ti to stalo aj druhý krát. Ja oficiálne nemôžem mať deti,mám endometriózu. Zistili mi ju keď som mala 25 rokov dovtedy žiadne problémy.Odporučili mi rýchlo otehotnieť,pretože iný liek na to neexistuje.Lenže endometrióza všetkými možnými spôsobmi tehotenstvu bráni. Vyvolali mi umelo klimaktérium-práve som sa vydávala a bola som v prechode!!!So všetkýými príznakmi-návaly tepla, unikanie moču,psychika ...Lieky kt. som brala boli anaboliká-steroidy kt. nesmú užívať športovci. Dostala som akné, vypadávali mi vlasy, rástli svaly-hrôza.Trvalo to pol roka.Po tejto hrôze nález nezmenený. Umelé oplodnenie mi ani nespravili.Po roku som otehotnela spontánne. Nikto nechcel veriť. Od začiatku to však bolo divné, najprv mi tvrdili že na sone nič nie je, potom bolo ale že nerastie.Od začiatku som špinila, po Utrogestane prestalo.Všetko ok až do jedného sona-nenašla sa akcia srdca,nasledoval kyret.A to mi ešte povedali že plod sa zmenil na molu hydantiózu!Našťastie sa nepotvrdila. V auguste to bude rok.Tehotná nie som a neviem ako budem, lebo pravý vajcovod mám nepriechodný, na pravom vaječníku skoro 4cm ložisko,a ľavý neviem lebo som nebola na sone.Ale podľa toho ako bolí asi aj tam.Neviem ako sa na to pripravím že mi to zoberú. Inakja som otehotnela po homeopatickej liečbe.Skús ešte to ale nie neakého podvodníka ale normálneho MUDr. homeopata. Toľko môj dnešný dlhočizný mail.
|
|
|