Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 je mi smutno č.2
 stanka   03.07.2006   08:43:21 
 RE: je mi smutno č.2
 Zuzana   06.07.2006   10:51:26 
 stanka   12.07.2006   07:51:38 
 Zuzana   12.07.2006   09:31:38 
 eva   03.07.2006   13:54:53 
 stanka   03.07.2006   14:38:49 
 eva   03.07.2006   15:24:30 
 stanka   04.07.2006   14:24:46 
 eva   05.07.2006   08:41:36 

Titel : RE: je mi smutno č.2
Autor: eva  ()     Datum:  03.07.2006 15:24:30

Mila Stanka
No neviem ci to robia ti ludia naschval alebo nie. Urcite si myslim, ze niektorym o take male podpichnutie urcite ide. Napriklad moja svokra ( nie je zla ale..) sa mi vobec nevie pozriet do oci po oznameni svagrinej tehotnosti( je v 15 tt). Uplne ma ignoruje, vyhyba sa mi. Ked telefonuje svagrovcom tak ide von z miestnosti aby sme s manzelom nic nepoculi. Jedine co sa ma opytala bolo ci kvety na hrobe rastu. Super vsak...
Tak stale nad tym uvazujem, ze zivot je fakt nesprvodlivy. K niekomu je stedry k inym lakomy.
Myslim, ze paranoidna nie si pretoze by sme uz boli dve.
O tom doktorovi som nepocula!!! Vies ja keby som chcela ( aspon zatial to tak fungovalo) som otehotnela. Avsak od zaciatku som mala nejake problemy pri prvom tehotenstve som prve mesiace krvacala ale babu to pravdepodobne nevadilo. V 18 tt som z nicoho nic pocitila bolest, prisli kontrakcie, zacala som krvacat a dietatko som potratila. Po vsetkych analyzach skonstatovali, ze dietatko nemalo ziadne vady, ziadna infekciu proste nechapali.
Druhy krat som otehotnela 2 mesiace po prvom potrate. Vsetko bolo super az v 9 tt som si myslela, ze som potratila pretoze zo mna vysiel obrovsky "kamen" a zacala som krvacat. Bola som hotova o 5 dni ma poslali na ultrazvuk aby vedeli ci ma treba vycistit alebo nie. Ani si nevies predstavit ked mi lekarka povedala vy ste cakali dvojcata? Ja som povedala, ze nie. A ona na to pozrite ako vase babo vyvadza. Skoro som odpadla od stastia. Potom som mala relativne super tehotenstvo az po 16 tt ked mi krcok maternice padol na 24mm. Cakala ma cerclage. V 17 tt som zacala pocitovat kontrakcie. Casto som chodievala na pohotovost pretoze ich bolo neurekom. V 24 tt som zacala pocitovat kontrakcie aj s bolestou v chrpte v nemocnici zistili, ze krcok je 3mm a ze uz velku sancu nemam a ani moje babo pretoze este nevie dychat. O den neskor som potratila chlapceka ( 32cm 690g). Po analyzach opat vsetko bolo uplne normalne. Potom nasledovali vsetky vysetrenia maternice, imunologie... atd urcite vies o com hovorim.
Vsetko je tak ako ma byt a lekari mi nevedia pomoct.
A ty ako to bolo u teba ? eva

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: