Titel : RE: Ondrikovi
|
Autor: Mirka
()
Datum: 02.04.2010 10:50:25
Jani vsetky sa iste citime rovnako ked vidime vonku vsetky tie stastne mamicky s kocikmi.
Odvrat hlavu a snaz sa mysliet na nieco ine, mozno ze o rok sa aj ty budes takto prechadzat. Niekto mi povedal ze kym sa u mna biju dve veci ( ze strasne chcem otehotniet a ze placem na kazdom kroku ) tak sa mi nikdy nepodari otehotniet. Prestala som plakat, vypla som, snazila som si to nepripominat, prestala vysedavat na cintorine. Mojej maminke zistili nador na mozgu takze moja mysel bola uplne inde... a podarilo sa :)
Vcera som mala datum porodu keby bolo vsetko ok s mojim chlapcekom. Boli to, kazda z nas ma zlomene srdce, kazda smuti za tym co sme stratili. Janka musis byt silna, pozbierat sa pohnut sa dalej. Bohuzial uz je neskoro, nevieme nic zmenit, ziadne vycitky co keby som to urobila inac, co som mozno zanedbala uz nepomozu.
Hlavu hore a pozeraj uz iba dopredu. Mysli ze o rok uz mozes sediet na lavicke so zlatulinkym babatkom, budes straaaaaasne unavena, prebalovat, krmit a odsavat sa od rana do vecera a tvoj maly zazrak si vymysli ze nebude v noci spat :) Budes hladat kde je aka akcia na plienky :)
Pa pa
|
|
|