Titel : RE: Ondrikovi
|
Autor: Andrea
()
Datum: 05.04.2010 20:29:05
Tiež ťažko znášam tie kočíky,mamičky čo sa odparkujú po celej ceste a musím čakať kedy sa odpracú a ja môžem prejsť autom.Pritom stále tie pohlady,neviem čo všetci na mne sledujú,je to fakt nepríjemné.Oni si to asi neuvedomujú.Suseda už tiež vytiahla malú -už sediacu dcérku na ulicu,ozaj sa zle na to pozerá.Môj Lukáško by bol o dva mesiace starší ako jej dcérka.Je to zlaté dievčatko,tešia sa ,kto by sa netešil!! Ja som vždy milovala leto,ale teraz keby aspoň v kuse fujačilo,nechcem ísť von,nech sú všetci doma schovaní.Do roboty chodím a to ma trochu postavilo na nohy,ale to je tiež len dočasné,moje pracovné miesto sa zrušilo ako som odišla na materskú a teraz mi dali len takú náhradnú robotu.To sa čoskoro skončí,firma bude prepúšťať.Myslela so že na chvílu vydržím a pôjdem opäť na materskú ale to asi nebude,tak neviem.Tak sa človeku rúca všetko čoho sa chytí. Lukáškove vecičky sú stále v skrinke,tam ich chodím popohládzať,privoňať,stále ešte voňajú,ale slábnu.Už by bol taký veľký chlapec že by mu už boli všetky malé.Kočík,postielky,autosedačka všetko je v igelitoch na povale.Budem to ešte niekedy potrebovať??nemôžem to predať,ved je to Lukáškove!!A ako by som do toho mohla dať dalšie dieťatko??
|
|
|