Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Ondrikovi
 Jana   01.04.2010   21:42:36 
 RE: Ondrikovi
 Mirka   02.04.2010   10:50:25 
 Jana   02.04.2010   13:04:44 
 Katka   02.04.2010   14:51:34 
 Lidka   09.04.2010   16:18:35 
 Jana   02.04.2010   17:42:18 
 Andrea   05.04.2010   20:29:05 
 judit   05.04.2010   21:56:27 
 Mirka   05.04.2010   22:35:41 

Titel : RE: Ondrikovi
Autor: Jana  ()     Datum:  02.04.2010 17:42:18

Katka, tiez som si s manzelom presla svojimi etapami, on to nejak vydrzal so mnou, ja s nim.. vzdy sme nejak jeden druheho podrzali, alebo aj nepodrzali, lebo sme boli obidvaja vo svojich smutkoch, tiez som uz aj byvala naspat u rodicov. Ale ak sa s priatelom lubite vzdy sa to nejak utrasie. Niekedy je ta bolest privelka na racionalne rozmyslanie.
V praci jedna kolegyna pred mesiacom porodila, dve dalsie su tehotne... je to tam vesele, sestra uz kazdy chvilu porodi. Je to tazke byt medzi nimi, ale som rada ze ich mam, vela mi pomohli ked bolo mne zle, tak mam teraz zatate zuby a usmev na tvari, lebo maju pravo tesit sa zo svojich deti. Tvoja kolegyna ti mozno len chcela vyjst v ustrety, mozno to od nej len blbo vyznelo, ale myslim ze to nemyslela zle. a mozno ked vidi co sa stalo tebe tak sa boji a mozno tiez nevie ako sa ku tebe spravat aby ti neublizila, ktovie. casom si zvyknes na rozne reakcie okolia. ale napriek roznym reakciam mne pomohlo ze som sa takmer hned asi po sestonedeli, neviem ci nie aj skor vratila do prace. doma by som sa zblaznila. A prekonavanie tych vsetkych reakcii ma asi trochu zocelilo, lebo som do toho skocila priamo po papuly, ale kazda sme ina. Drzim ti palceky aby si nasla sposob ako to prekonat v relativnom zdravi. je to u teba este cerstve, casom sa to trochu zmeni. ale neviem ci to niekedy prestane boliet, asi navzdy nam uz budu chybat..

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: